Hoe kom je van ongewenste haartjes af?

De een heeft er meer last van dan de ander, maar desalniettemin zijn er altijd wel een paar haartjes die je liever niet hebt. Zo kan het zo zijn dat je ongewenste haartjes hebt op en rondom je intieme delen. Dit kan ervoor zorgen dat je je een stuk minder comfortabel voelt in je lichaam en het kan dan reden zijn om daar iets aan te veranderen. Je kunt ook haartjes op heel andere plekken laten weghalen. Denk bijvoorbeeld aan haartjes in je oksels. Hier zijn een aantal verschillende manieren voor.

Laserontharing

Een van de methoden heeft alles te doen met lasers. Als je op zoek bent naar een pijnloze ontharing, dan is dit waarschijnlijk iets waar je naar op zoek bent. Ook is het een methode die ervoor zorgt dat die haartjes ook nooit meer terugkomen. Dit is dus een ideale methode voor de plekken waar je nooit meer haartjes wil aantreffen. Dit maakt het ook wel een methode waar je eventjes goed over na moet denken. Het is namelijk niet iets wat gemakkelijk weer ongedaan gemaakt kan worden. Desalniettemin kan een laserontharing wel zijn waar je naar op zoek bent.

Harsen

Ook kan er gebruik gemaakt worden van een iets oudere methode van het verwijderen van haartjes. Harsen is iets waar je waarschijnlijk al wel eens van hebt gehoord. Ontharen kan op veel verschillende manieren en dit is zeker een van de methoden. In dit geval komen de haartjes wel weer terug, maar pas na een aantal weken. Ideaal dus voor haartjes die je niet definitief wil laten verwijderen, maar waar je op het moment wel even van af wil. Verder wordt er bijvoorbeeld andere hars gebruikt voor de wat gevoelige delen van je lichaam. Het hoeft daardoor ook helemaal niet zoveel pijn te doen als je misschien vreest.